2695062655 Παραλία Άμπουλα, Τραγάκι, Ζακύνθου sbmilonas@outlook.com.gr
hero image
banner image
 
 
 
 
 
Η περιοχή μας
Το Λαδοφάναρο on the Beach | Εστιατόριο - Ψαροταβέρνα
Τραγάκι ΖάκυνθοςΗ Ζάκυνθος είναι ένα νησί πλούσιο σε αξιοθέατα και υπάρχουν πολλά μέρη να επισκεφθείτε και πολλά πράγματα να κάνετε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Σε απόσταση περίπου 9χλμ βορειοανατολικά από την Πόλη της Ζακύνθου, αμέσως μετά το τουριστικό θέρετρο Τσιλιβή, θα βρείτε το γραφικό χωριό Τραγάκι. Εκεί και σε απόσταση περίπου 3χλμ από το χωριο, θα βρείτε την όμορφη παραλία Άμπουλα.

Η παραλία Άμπουλα, απέχει περίπου 8 χλμ από την πόλη της Ζακύνθου και αποτελεί μια γραφικότατη παραλία με άμμο και αρκετά βότσαλα. Τα νερά της είναι πεντακάθαρα, καταγάλανα και σχετικά βαθιά. Να σας επισημάνουμε ότι υπάρχουν αρκετές θέσεις παρκαρίσματος στο ιδιωτικό μας parking, ενώ μπορείτε να διασκεδάσετε με κάποιο από τα θαλάσσια σπορ που λαμβάνουν χώρα στη συγκεκριμένη παραλία.

 


 

 
 
Κοντά στην Άμπουλα θα βρείτε άλλες 2 παραλίες, το Κατραγάκι και την το Λιμανάκι.
Η παραλία Κατραγάκι είναι μια μικρή, ήσυχη παραλία που συνδυάζει άμμο και μικρό βοτσαλάκι. Τα νερά της είναι πεντακάθαρα και καταγάλανα. Υπάρχουν λίγες ομπρέλες και ξαπλώστρες ενώ θέσεις παρκαρίσματος βρίσκονται ακριβώς δίπλα στην παραλία.

Τέλος, η παραλία Λιμανάκι είναι και αυτή μια όμορφη παραλία του χωριού η οποία αποτελείται από άμμο και τα νερά της είναι ρηχά, γαλανά και πεντακάθαρα. Θέσεις για παρκάρισμα υπάρχουν πολλές δίπλα ακριβώς στην παραλία ενώ η πρόσβαση είναι εύκολη και σύντομη από την πόλη.

Επισκεφθείτε την Ζάκυνθο και την Άμπουλα και να είστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε ζεστή φιλοξενία και σίγουρα στο εστιατόριο μας θα δοκιμάσετε μοναδικές γεύσεις.